Gradinita cu Program Prelungit nr. 26 Brasov


Du-te la cuprins

Jocuri copii!

1. Un joculet frumos si foarte vesel, cu bile colorate, recomandat pentru cresterea atentiei si amuzamentul copiilor!
Scopul jocului este de a pune alaturi - cu ajutorul tunului de tragere - minim 3 bile de aceeasi culoare, astfel incat ele vor cadea, eliberand spatiul pentru alte bile. Toate bilele agatate de acestea, vor cadea si ele deasemenea. Bilele pot ricosa din pereti, ceea ce sporeste farmecul jocului, in acelasi timp marind sansele de a asocia 3 bile de aceeasi culoare. Jocul are mai multe niveluri, cu grade de dificultate in crestere; un nivel este terminat cand toate bilele au disparut.
(Porniti si boxele de sunet).
Cum se joaca: cu ajutorul mouse-ului, copiii vor directiona tunul de tragere prin miscari dreapta-stanga, iar cu click vor trage asupra bilelor. Tot cu click se porneste jocul, iar cu tasta "esc" se iese din joc cand se doreste. (Sugestie: copiii vor fi lasati la inceput sa intuiasca jocul, pentru a se vedea daca il inteleg si se descurca singuri).

(Dati click pe imagine, apoi pe "run" de 2 ori si apasati start. Asteptati sa se incarce jocul si porniti cu click).

2. Un joc interesant si atractiv, chiar si pentru cei mai mici, ideal pentru dezvoltarea memoriei si spiritului de observatie al copiilor!
Scopul jocului este de a se retine cat mai mult din succesiunea (ordinea) luminitelor colorate care se aprind, la actionarea butonului start. La fiecare apasare se aprinde in plus o noua lumina, intr-o ordine aleatorie si trebuie deasemenea memorata in ordinea aparitiei. Jocul continua pana cand copiii reusesc sa memoreze corect ordinea luminilor colorate; daca gresesc, se reia de la primul nivel. Are deasemenea si sunet.
Cum se joaca: cu ajutorul mouse-ului, copiii vor apasa pe butoanele colorate in ordinea aprinderii luminilor. La inceput se da click pe start si se urmareste cu atentie succesiunea. Unele luminite se pot repeta de 2-3 ori! (Sugestie: acest joc poate fi folosit si de cabinetele de testare a aptitudinilor copiilor, sau pentru evaluari psihopedagogice).


3. Un joc de constructie si concentrare, accesibil pentru toate grupele de varsta, recomandat in dezvoltarea reflexelor, a rabdarii si spiritului de competitie!
Scopul jocului este de a se ridica un turn cat mai inalt, "pana la cer", lasand sa cada blocurile de caramizi una peste alta, din clestele macaralei. Daca blocurile cad exact peste cele dinainte, punctajul va fi mai bun, sau mai mic daca ele se aseaza mai in lateral. Daca ele nimeresc prea in lateral, vor cadea pe langa turn si sunt 3 incercari posibile, dupa care jocul se incheie si poate fi reluat de la inceput. Cand turnul se inalta foarte mult, creste si gradul de dificultate.
Cum se joaca: dati click cu mouse-ul pentru eliberarea blocurilor de caramizi peste fundatia din centru; se va urmari cu atentie miscarea macaralei in dreapta-stanga si incercati sa reactionati cat mai la timp! Se iese din joc apasand pe sageata "inapoi" din bara de navigare a paginii Internet Explorer (sus-stanga).

(Dati click pe imagine si asteptati sa se incarce. Cand apare butonul "CONTINUE", oriunde in pagina, apasati pe el si nu pe sigla, care duce la un alt site).

Home | Oferta educationala | Proiecte-parteneriate | Documente manageriale | Administratie | C.E.A.C. | Galerie foto | Noutati | Jocuri copii! | Contact | Harta site


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal